Livrare, plata si retur

LIVRARE STANDARD

Skimby vă oferă  livrare GRATUITĂ pentru comenzile mai mari de 199 RON. Pentru comenzile de până în 199 RON se percepe o taxă de transport standard de 15 RON. Coletele vor fi livrate către dumneavoastră prin intermediul partenerilor noștri DPD, Fan Curier, Urgent Cargus sau Sameday.

LIVRARE GRATUITĂ ÎN SIBIU

Livrarea în orașul Sibiu (incl. localitățile Șelimbăr, Cisnădie, Cristian) este GRATUITĂ pentru comenzile achitate cu cardul sau prin trasfer bancar, indiferent de valoarea comenzii. Introduceți codul de discount SIBIU la finalizarea comenzii.

LIVRARE ÎN LOCALITĂȚILE DIN AFARA REȚELEI DE CURIERAT

Pentru localitățile aflate în afara rețelei de curierat (localități aflate la distanță mare față de depozitele firmelor de curierat), livrarea se face contra unei taxe suplimentare de până la 0,95 RON per kilometru. Această taxă se aplică suplimentar taxei de transport standard, inclusiv pentru comenzile mai mari de 199 RON. Vă vom contacta telefonic în cazul în care localitatea Dvs. se află în această situație. 

PLATĂ

Skimby vă oferă posibilitatea de a alege metoda de plată cea mai convenabilă pentru dumneavoastră:

  • Plata securizată prin card de credit/debit: acceptăm orice card valid Mastercard, Visa sau Maestro;
  • Plata prin transfer bancar: în contul de lei RO44INGB0000999907161338 (ING) sau RO28BTRLRONCRT0419027901 (Banca Transilvania);
  • Plata ramburs la livrare: în cazul acestei metode de plată, va trebui să efectuați plata curierului in momentul livrării;
  • Plata cu credit magazin Skimby: puteți utiliza creditul disponibil din contul dumneavoastră www.bebemall.ro, chiar și pentru a completa plățile efectuate cu alte metode de plată.

Plata online cu cardul se realizează în condiţii de siguranţă deplină, fără a se percepe nici un fel de comision. Datele de card sunt procesate pe serverele eBTpay (ale Băncii Transilvania), prin procesatorul de plăţi Romcard. Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie să furnizaţi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe faţa cardului, fără spaţii), data de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe bandă cu semnătura dumeavoastră (în funcţie de tipul de card, pot lipsi).

RETUR

Conform politicii de retur, produsele comandate pot fi returnate in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea lor, fără obligația invocării vreunui motiv. Ele trebuie să fie în aceeași condiție în care se aflau atunci când le-ați primit, să nu fie deteriorate în vreun fel, să aibă toate etichetele și accesoriile atașate și să fie acompaniate de documentația aferentă inclusiv factura.

Pentru a returna un produs, tot ce trebuie sa faceți este să completați formularul de retur livrat împreună cu coletul (sau îl puteți tipări de aici). Un curier va ridica de la adresa specificată de dumneavoastră coletul de retur.

După ce returul dumneavoastră ajunge la depozit și este acceptat (respectă condițiile de retur), vă restituim suma aferentă în contul specificat de dumneavoastră în formularul de retur sau pe cardul de debit sau de credit, în cazul în care ați plătit online. În cazul plăților integrale sau parțiale cu credit magazin Skimby, vom efectua mai întâi rambursarea creditului magazin în contul dumneavoastră pe www.bebemall.ro. Banii vor fi vizibili în contul dumneavoastră în maximum 14 zile calendaristice, în funcție de timpul de procesare al băncii.

Taxa de retur standard este de 15 RON, iar această sumă va fi scăzută din suma care vă va fi restituită. Pentru mai multe detalii consultați articolul 4 din pagina de Termeni și condiții.